Øygarden kommune Kommuneoverlegen

Fastlege heimel, Ågotnes legekontor

 

Øygarden kommune er den nest største kommunen i Vestland fylke med omlag 39 800 innbyggjarar og 2 500 tilsette. Straume er kommunesenter (ca. 15 minutt køyring frå Bergen) med kommunedelsenter på Rong og i Skogsskiftet.


Øygarden kommune har sett seg som mål å vera ein framtidsretta og kunnskapsbasert samfunnsutviklar med fortrinn innanfor energi, teknologi og marine ressursar. Kommunen skal løfta fram viktige verdiar som felles kultur, språk og identitet. Vi har ambisjonar om å vera ein handlekraftig og effektiv organisasjon med god leiing, høg kompetanse og kvalitet.

 

Ågotnes legekontor søkjer fastlege

Øygarden kommune får  ledig  fastlege heimel frå september 2024 då noverande fastlege blir pensjonist. Heimelen er lokalisert ved Ågotnes legekontor  legekontor på Straume, ca 30 min kjøretid frå Bergen sentrum. Det er 6 fastlegeheimlar tilknytt kontoret. Heimelen vil verte drifta etter sjølvstendig næringsdrivande modell og har 1300 pasientar på lista. Listetaket kan endrast både opp og ned etter ønske frå heimeleigar og samtykke frå kommunen og dei andre heimelseigarane ved kontoret. Det nyttast Infodoc journalsystem. Legekontoret er veldrevet med flinke og erfarne leger og hjelpepersonell og held til i moderne lokaler sentralt på Ågotnes.  Kommunen tilbyr ALIS vilkår for fastleger i spesialisering. Kommunen tilbyr ytterligere gode betingelser som fritak for annen kommunal legetjeneste og  pr tid fritak frå legevakt for alle fastleger. Hvis en ønsker å delta i legevaktordning ved Sotra legevakt vil fastlegene bli prioritert. For tiden er det 18. delt vaktordning. Kommunen har også eigne ordninger med omsyn til sjukefråver og foreldrepermisjon for næringsdrivende fastleger. Kommunen gir også gjenkjøpsgaranti for fastlegeheimelen hvis aktuelle lege mot formodning ikkje skulle trives i stillingen Kommunen er fleksibel med omsyn til oppstartstidspunkt.

Øygarden kommune har etter kommunesammenslåingen videreført de tilpasninger som er blitt gjort av de opprinnelige kommunene med omsyn til tilleggsordninger opp mot næringsdrivende fastleger. Dette er en medvirkende årsak til at kommunen har stabil og god fastlegeordning.

Velkommen som søker på fastlegestilling i Øygarden kommune.

Benytt elektronisk søknadsskjema

Norsk autorisasjon som lege

Fullført norsk turnusteneste/LIS1 tjeneste

God norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt.

 

Kontaktperson for stillinga: Kommuneoverlege Stein-Inge Stigen

Stein.stigen@oygarden.kommune.no eller tlf 55097226

 

Kvalifikasjonar: 

Fullført norsk turnusteneste/LIS1 tjeneste

God norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

 

Kontaktperson for stillinga: Kommuneoverlege Stein-Inge Stigen

Stein.stigen@oygarden.kommune.no eller tlf 55097226

 

 

 

Personlege eigenskapar:

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

 

 

Søknadsfrist : 30.04.2024

 

Del på:

Referansenummer:

24/8124

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heiltid/Deltid:

Heiltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.04.2024

Tiltreding:

Etter avtale

Arbeidsstad:

Ågotnes

Kontaktpersonar:

Adresse:

Foldnesvegen 5353 Straume

Kart: